Voor al uw Timmerwerk, service en onderhoud
M&A BOUW vindt preventief onderhoud aan uw woning van groot belang.                     Wij zien het als een APK keuring om grote kosten voor te blijven. Een zgn APK keuring voor uw huis kost € 50,-- (exclusief reiskosten en BTW). Hierbij wordt standaard:                                                                 Hang en sluitwerk van binnendeuren gecontroleerd en geolied.                                                                        Schroefjes en deurkrukken vastgezet                                                                                                                                                                                            kitwerk controle,                                                                                                                                                                      controle op lekkende kranen Kozijnen en ramen worden controleerd

Preventief Onderhoud aan het dak:  

Hier denken we niet als eerste aan. Na een winter bestaat vooral bij wat oudere dakpannen de kans dat deze poreuzer zijn geworden en daardoor dan ook eerder vocht door laten. De isolatie wordt nat, hout gaat rotten, schimmels kunnen zich vormen, kortom voor je het weet kom je voor grote kosten te staan.   Met een jaarlijkse check aan het dak hebt u alles redelijk onder controle. Ook de dakgoten en afvoeren worden dan meteen meegenomen tijdens de controle. Onze bevindingen worden met u besproken !!    M&A BOUW heeft voor de zgn APK keuring dak een vastgestelde prijs van € 50,-- (exclusief reiskosten en BTW). Wanneer u besluit de APK keuring voor zowel binnen als buiten in een keer te laten uitvoeren, dan bedragen de kosten hiervoor € 85,-- ( exclusief reis kosten en BTW).

Schoorsteen vegen:

Door reiniging van uw schoorsteen uit te stellen neemt het risico op schoorsteenbrand en rook terugslag in de woning toe. Houd er ook rekening mee dat in een dergelijke situatie de verzekering de schade niet of niet geheel uitbetaalt.   Grotere objecten: Voor zakelijke klanten of grotere objecten hanteren wij andere tarieven en zal er vooraf een indicatie afgegeven worden. M&A BOUW heeft ruime ervaring met preventief onderhoud en beveelt dit ook zeker aan. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Preventief Onderhoud woning:

home Wie zijn wij Wat doen wij Interieur Tuin en buiten Gallerij Contact